Een iPhone voor de financiën

Een iPhone voor de financiën

Voor velen een wondersmartphone, maar voor anderen belachelijk duur. Een iPhone. Hoewel we het met het laatste altijd wel eens zijn, betaalt een groot deel van de mensen toch de prijs om een nieuwe iPhone in huis te halen. In dit artikel vertel ik je hoe je tóch extra euro’s kan besparen op de aanschaf van een iPhone.

Refurbished is de toekomst

Samen gaan we voor duurzaam. Toch? Je hoort het steeds vaker. Maar dan is het wel belangrijk om dit te kunnen realiseren. En nu hoor ik je denken: ‘Je had het net over iPhones, waarom begin je nu over duurzaamheid?’. Nou, dat zit zo. Je kan namelijk veel geld besparen op je iPhone én duurzaam bezig zijn. Tenminste, als je kiest voor een refurbished iPhone. Refurbished iPhones zijn iPhones die een tweede leven hebben gehad en door ervaren techniekers helemaal zijn opgeknapt. Hierdoor ben je dus ook beter uit dan tweedehands. Omdat er voor een refurbished aankoop niet gegraven hoeft te worden naar schaarse delfstoffen, bespaar je ook liters water en draag je bij aan een lagere CO2-uitstoot.

Welke refurbished iPhone moet ik dan nemen?

Er zijn tientallen refurbished iPhones waar je uit kan kiezen. Maar er zijn twee populaire iPhone die opvallend interessant zijn. Bovendien lijken ze nog veel op elkaar ook. Het zijn de iPhone 8 refurbished en de iPhone SE 2020 refurbished. Ze hebben beide een 4,7 inch scherm en beschikken over het razendsnelle Touch ID. Met Touch ID ontgrendel je je iPhone met je vinger. Daarnaast beschikken ze beiden over een 12MP camera en beschikken ze over hetzelfde LCD-beeldscherm. Waar ze wel van elkaar in verschillen is de processorkracht. Onder de motorkap van de iPhone 8 schuilt een A11 chip, waar er bij de iPhone SE 2022 een A13 Bionic chip onder schuilt. Voor de snelheid moet je dus bij de iPhone SE 2020 zijn, voor de meest scherpe prijs bij de iPhone 8.

Last but not least, waar moet ik nog meer opletten bij refurbished?

Refurbished is een mooi concept. Helaas zijn er ook veel cowboys in de markt die gouden bergen beloven maar hun belofte niet nakomen. Gelukkig is hier voor het keurmerk Refurbished in het leven geroepen. Dankzij dit keurmerk ben je verzekerd van uitstekende kwaliteit refurbished smartphones én service. Wanneer je op een webshop bent van een refurbished aanbieder, is het raadzaam om even te controleren of de betreffende partij over een dergelijk keurmerk beschikt. Veel aanbieders bieden daarnaast ook nog eens minimaal twee jaar garantie en gratis laadaccessoires. Dus besluit jij een iPhone 8 of iPhone SE 2020 te kopen? Kijk dan even of de partij over een refurbished keurmerk beschikt, voordat je de aankoop voltooit!

Gerelateerde Posts

Ontketen de kracht van real-time voorraadbeheer met ERP

Ontketen de kracht van real-time voorraadbeheer met ERP

Hoe een gezonde geest zakelijk succes ondersteunt?

Hoe een gezonde geest zakelijk succes ondersteunt?

Voordelen van een investeringshypotheek: haal het maximale uit uw beleggingen

Voordelen van een investeringshypotheek: haal het maximale uit uw beleggingen

5 manieren om je geld optimaal te beheren

5 manieren om je geld optimaal te beheren